Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νοσοκομείο Λεμεσου "Με το δεξί"

Ειναι γεγονος οτι η Λεμεσος ειναι χρονια μπροστα απο την Λευκωσία. Νεα Μαρινα, αναμορφωση του παραλιακού μετώπου, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λ.π.



Τωρα η Λεμεσος, εχει ακομα μια πρωτοπορία, την οποια φθονουν μεχρι θανατου οι Λευκωσιάτες. Το νοσοκομείο Λεμεσού συμμετέχει στο προγραμμα του ΑΝΤ1 "Με το δεξί".












Μονο που οι συμπαθείς Λεμεσιανοί, καθως ειναι λίγο τσοπανηδες, δεν το καταλαβαν και αρχισαν να κατηγορουν το Νοσοκομείο, και κατ επέκταση και το Υπουργείο Υγείας, ως  ακατάλληλους, οσφυοκαμπτες, αναλγητους και καρεκλοκενταυρους.

Εαν δεν τα ακούσατε, ενα παιδάκι απο την Λεμεσο επρεπε να νοσηλευτει στο Νοσοκομείο και δεν υπηρχαν αρκετα κρεβάτια και το έβαλαν σε ενα, ας πουμε β κατηγορίας δωμάτιο Η μανα του μωρου μολις ειδε οτι μεσα στο δωμάτιο ειχε μπογιες εξανέστη (για οσους δεν κατεχουν την ελληνική "συκκιρτηστηκε") και έγινε της κακομοίρας. Ο διευθυντης του νοσοκομείου, ο οποίος μαλλον δεν ξερει την φραση οτι η σιωπη ειναι χρυσός, ή εστω την φραση καλυτερα να μασας παρα να μιλας, είπε οτι οι μπογιές ηταν οικολογικές (Και μαλιστα σε δελτίο ειδήσεων)!!!

Η αληθεια ομως ειναι οτι  το νοσοκομειο συμμετεχει στο "Με το Δεξι".
  • Εχεις άρρωστο  αγοράκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου ? Βαφεις το δωματιο γαλαζιο.
  •  Εχεις κοριτσακι ? Το βαφεις ροζ.
  • Εισαι με την ΑΕΛ και μπηκες νοσοκομείο?Το βαφεις κιτρινο?
  • Εισαι με την Ομονοια ?Εδω εχουμε ενα θεμα. Λογικά, εαν είσαι με την Ομόνοια, εισαι και με το ΑΚΕΛ, αρα το κόμμα θα σε κανονίσει καπου καλυτερα.
  •  Εισαι με την Ανόρθωση? Το βάφεις μπλε

Αυτη η πολιτική έρχεται να συμπληρώσει άλλες πρωτοριακές πρακτικές του νοσοκομείου οπως το θρυλικό "Βρες το βρέφος" οπου εκρυβαν τα νεογεννητα στο δωματιο με τα άχρηστα, ωστε να δημιουργησουν σασπενς και να ξυπνησουν στον πατερα το πατρικό ένστικο.Γιατί άλλο ειναι να σου δωσουν το μωρο έτσι ξερά και άλλο είναι να σου το φερνει η καθαρίστρια, μετα απο 5 ωρες. Εκτιμας περισσότερο την ζωή.

Ή ας θυμηθούμε την  άλλη πρακτική "Νοσηλευτείτε και Αδυνατείστε- The next top patient", οπου εμειναν χωρις aircondition μες το κατακαλόκαιρο, και οι ασθενείς εμπαιναν στο νοσοκομείο για χολη και εβγαιναν μοντελάκια.

Επισης, ενα άλλο προγραμμα ετυχε ενθουσιωδους υποδοχής, και ηταν το "Ενας Ασθενης μετραει τα αστερια". Σε αυτο το προγραμμα, φροντιζαν να ριξουν την στεγη των πρωτων βοηθειων, ωστε οι ασθενεις βλεποντας τα αστερια και ατενίζοντας το αχανες διαστημα, θα ελεγχαν καλυτερα τον πονο τους.

Και τώρα, ο Υπουργός θα θυμωθεί, θα διορίσει ερευνόντα λειτουργό ο οποίος θα ...............( Η συνέχεια δική σας, απλα θα παραθεσω ορισμενες σκόρπιες λεξεις που θα σας βοηθησουν να την συμπληρώσετε  -μαχαίρι, κοκκαλο,τιμωρια, αμείλικτοι, ΠΑΣΥΔΥ,  70,000 μέλη, Χατζηπέτρου, μονιμότητα, εκλογές )



5 σχόλια:

  1. Τι βλέπουν κι εσένα τα ματάκια σου, ε;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρακαλώ εν για το 5στερο που μιλάς τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @aurora... και τι ακουν τα αφτιά μου.
    @αχαπαρη Μπράβο ναι, το 5στερο. Αλλα μαλλον εφυγαν τα αστερια και εμεινε η μαυρη τρύπα.
    Θελω να δω την επόμενη τους φανταστική ιδέα. Εχει κανείς καποια πρόβλεψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρέπει να το δημοσιεύσεις τούτο σε καμιάν εφημερίδα
    όι πως έννα συγκινηθεί κανένας, έτσι για πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες