Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Convienιence Store "Δημοκρατικός Συναγερμός" Και του πουλιού το γάλα!

Τον Νικο Αναστασιάδη ομολογώ πως δεν τον συμπαθω πολύ, ειναι όμως επικοινωνιακά πολυ καλός, έχει την δυνατοτητα να εκφωνεί απροετοιμαστος λόγους, χωρις να χρησιμοποιεί τις εκφρασεις -κλισε "λυπαμαι πολύ", "οι πολιτικοι πρεπει να ειναι σοβαροί" κλπ και γενικά "γράφει" στο γυαλί. Απο την άλλη, ο Κυπριανού μοιάζει να σαν έχει εμφύσημα οταν μιλά, ενω ο Καρογιαν τα λεει όλα τοσο γρηγορα, λες και θελει να προλαβει το επομενο αεροπλάνο για Μυκονο.

Προχθες εβλεπα τον Νικο στην παρουσιαση των αριστηνδην, το οποίο σαν θεσμός έχει μια βαση γιατι σου δίνει την δυνατότητα να μπουν στην βουλή ατομα που εχουν αποψη για διαφορα θεματα, οπως ο αγαπητός Δρ Σταυρου, ο οποίος τα χώνει γενικως για τα θεματα υγείας.

Γιατί αραγε μου θυμισε λιγο περιπτερο διανευκτερευον? Ο τροπος που τα παρουσίασε μου θυμισε την brand marketing του σαπουνιου Dove, το οποίο έχει βγάλει ενα σαπουνι για καθε τυπο δερματος. Εισαι μελαχρινος?Παρε αυτό το σαπούνι. Εισαι αριστερος με αλλεργία στα θαλασσινα?Παρε αυτό το σαπούνι. Εισαι ωραίος έλληνας?Παρε αυτό με άλας απο τα Κουφονήσια. Εισαι σοσιαλιστής?Παρε το σαπούνι με ελαια απο κακτο της Λιβυης.

Το θεμα ειναι ομως γιατι ενα κομμα να λειτουργεί με πολιτική σουπερμαρκετ. Η συνδεση ενος προιόντος με ενα αναγνωρισιμο προσωπο λειτουργει εδω και πολλά χρονια στη διαφημιση. Γιατί όμως τωρα να μπεί και στην πολιτική?

Το άλλο που είναι ακόμα χειρότερο ειναι οι μεταγγραφες. Ο Χαννίδης με υποσχετική στο ΑΚΕΛ, ο Κληρίδης με ελευθερας στο Συναγερμό, ο Τυρίμος στην ΕΔΕΚ μετα απο δικαστική λυση του συμβολαίου...

1 σχόλιο:

  1. Είδα κάποια αποσπάσματα στις ειδήσεις.
    Έμεινεν μου ο "θεατρικός" λόγος του,
    το πισκάλα πισκάλα όταν εμπήκε στην αίθουσα τζι επερνούσε δια μέσου των συνέδρων ωσάν Γλαύκος (πόρρω απέχει βέβαια)
    το βαμμένο μαύρο χωρισιά μαλλί (κλασικό)
    Το ... γκραν φινάλε όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους συνέδρια με έντονο ύφος, δυνατή φωνή του ομιλούντα, συνθηματολογία και κούρτισμα/ξεσήκωμα των ακροατών. Μόνο κάτι γερούθκια προς το τέλος εμείναν καθιστά. Εβαρκούνταν , εν εσώνναν, εν εθέλαν, εν ηξέραν που ήταν τζαι τι εκάμναν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες