Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Οταν θα λάβεις αυτό το γράμμα, τοτε θα κλάψεις με μαυρο κλάμα...


Προχθες, οπως κοιταζα τα email μου, πεφτει το ματι μου σε ενα email "You have a letter from George Mavrocostas" Στην αρχη νομισα οτι ηταν spam απο εκεινα που σου πουλούν viagra με το κιλό ή εγγυούνται οτι με το ταδε μηχανημα το πουλάκι σου θα γίνει 105 ποντους σε 10 μερες και το αγνόησα.
Μετα απο την αναγνωση ολων των αλλων email αρχισα να διαβαζω και τα σπαμ.Και ω εκ θαυματος παρατηρησα οτι ο George δεν ητανε ενας τυχαιος George.Ειναι ο εκτελεστικός (οπου ακουτε εκτελεστικός, ο μισθός είναι εξαψηφιος) προεδρος της Cyprus Airways.Παραθετω το γραμμα παρακατω. Με κόκκινα γράμματα ειναι το τι ακριβως θελει να πει ο κ Μαυροκωστας, καθως ο MYSTIFIER και η Λουπεσκου ειναι φίλοι μου, και μου έδειξαν καποια κολπα πως να μπαίνω στο μυαλό του άλλου.


Mr Okyalos




Αγαπητέ επιβάτη/τιδα (ΜΠΕΛΑ ΑΚΑΤΑΛΥΤΕ),


Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας διαβεβαιώσω ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα (ΜΕΤΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΔΩΚΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΛΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ?) να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ) εξυπηρέτηση στο πολυπληθές (ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ) τους επιβατικό κοινό που για 64 τώρα χρόνια τις προτιμά και τις στηρίζει.(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ) 


Η Διοίκηση-Διεύθυνση και το Προσωπικό μας εργάζονται συστηματικά και ακούραστα (ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ, ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΟΥΝΤΑΙ ΔΚΥΟ), λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται για τη διασφάλιση όχι μόνο της βιωσιμότητας, αλλά και της επαναφοράς των Κυπριακών Αερογραμμών σε πορεία κερδοφορίας και ανάπτυξης.(ΕΙΠΑΝ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ COURSE ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΙΣΤΟΛΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ)


Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί το εξωτερικό κυρίως περιβάλλον, ισχυρή είναι η πεποίθηση μου ότι με την εφαρμογή του νέου Σχεδίου Δράσης (ΤΑ 20 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΗ) που άρχισε ήδη να υλοποιείται με ενθαρρυντικά αποτελέσματα (ΑΣ ΕΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟ), η Εταιρεία θα συνεχίσει το ρόλο και την αποστολή της ως ο εθνικός αερομεταφορέας του τόπου.



Οι Κυπριακές Αερογραμμές με συνέπεια και υπευθυνότητα (ΤΟΥΤΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) θα εξακολουθήσουν, όπως πάντοτε, να εκτελούν το πτητικό τους πρόγραμμα με ασφάλεια και ποιότητα. Με ριζικά ανανεωμένο το στόλο τους και με κινήσεις που σύντομα θα διευρύνουν τις επιλογές σας, η Εταιρεία θα γίνει ακόμη πιο σύγχρονη και ευέλικτη αντάξια των προσδοκιών σας.



Στηριζόμαστε στο επιβατικό μας κοινό και την μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης (ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΚ ?) που έχουμε αναπτύξει και πιστεύω ακράδαντα ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές θα είναι πάντοτε για σας και την οικογένειά σας η πρώτη επιλογή(ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ)

Ευχαριστούμε που επιλέγετε τις Κυπριακές Αερογραμμές, ευχαριστούμε για τη στήριξη και συμπαράσταση.






Με τους χαιρετισμούς μου,






Γιώργος Μαυρόκωστας






Εκτελεστικός Πρόεδρος














8 σχόλια:

  1. :)))
    πολύ μου άρεσαν οι διευκρινήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα τζι εγώ εκάμαν σου κανένα ταξίδι δώρο

    spam indeed, διαφήμιση, υποσχέσεις, πληροί όλες τις προδιαγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε τζαι τα Χριστούγεννα εταξίδεψα με Σάιπρους έαργουεις...μέγα λάθος. Μεγάλη ιστορία αλλά νέβερ αγκέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ"
    touton einai :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, η επιστολή ειναι αληθινή .(Βασικά και τα σχόλια θα μπορούσαν να ηταν).
    Χθες ακουσα και για τα 60 ευρω που χρεώνουν την δευτερη βαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ", αυτό που κράτησε η Σάικ, αυτό κρατώ κι εγώ. Αν δεν ήμασταν νησί ήταν να κλείσουν 100 φορές ως τωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την δευτερη βαλιτσα( ανεξαρτητως βαρους) την χρεωνουν 60 ευρω (35 και κάτι παλιες λίρες)Επισης το ποτο το χρεωνουν 2.5 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες