Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

O κόσμος μέσα απο τα μάτια ενός παιδιού

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ


"Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω:

  1. Παικτης του Αποέλ, να βαστώ λίρες και να την φκάλλω στο λε καφε ούλλη μέρα.
  2. Προεδρος, να εχω την Μερσενταρα μου την μαυρούα. Παντως ο παπας μου λαει μου οτι εν πιο ακριβή που το σπιτι μας. Γινεται, οξά περιπαίζει με?Α, ήταν να έχω τζιαι το αεροπλανούι του. Ο παπας μου είπε μου ότι η πεζίνα που θέλει το αεροπλανούι του Προέδρου να πάει τζιαμέ που εν να πάμε φέτος με το πλοίο του Λούη, πάλε εν πιο πολλά που την αξία του σπιθκιού μας. Μα ήντα παλιοσπιτο έχουμε !!!
  3. Γαμπρός του προέδρου. Ο παπας μου είπε μου ότι πασιν μαζί τζιαί με τη μερσεντάρα τζιαί με το αεροπλανούι, τζιαί ότι "καλά την έσιη και τζιήνος".
  4. Σιακόλας. Εν ηξερω πιος εν τούτος αλλα ο παπας μου συνέχεια λαλεί "ΜΑ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΤΟΥ ΣΙΑΚΟΛΑ?"
  5. Λαζαρίδης. Ούτε τούτον ξέρω τόν αλλά ο παπάς μου σύνέχεια λαλεί "ΜΑ ΤΖΙΑΙ ΔΑΜΕ ΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ?"Εν πιο καλός πρόεδρος που τον άλλον γιατί εσιη πιο πολλά αεροπλάνα τούτος ο πρόεδρος.
  6. Μανατζερ της Τζούλιας. Τουτη εν μια που αρέσκει του παπα μου. Εσιη και ενα σιντι αλλά εν μου τό διά.
  7. Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ. Τούτος εν ένας κύριος που θωρώ τον στην τηλεόραση, εν νάκκον θυμωθκιάρης, αλλά ο παπάς μου είπε μου ότι αμα θέλει τούτος πουκουπίζει τον προέδρο. Για να τον καλάρει ο πρόεδρος, εν του χαλά χατίρι. Που εννά γίνω εγω Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ, εννα λαλώ του προέδρου να μου δια το αεροπλανούι του για να παίρνω γυρους την Ελίνα, περκιμον αγαπήσει με.
  8. Ανεμόμυλος. Ο παπάς μου είπε μου ότι αμα είσαι ανεμόμυλος, δηλαδη την μια φορά είσαι με το ΑΚΕΛ, την αλλη με το ΔΗΣΥ, μετα με το ΔΗΚΟ τζιαί με την ΕΔΕΚ, έκαμες την λαχείο.
  9. Οδοντογιατρός. Εσιη ενα καλό κυριούλη που μιλά ακαταλαβίστικα τζιαι ο φτωχος για να σάσει τα δόντια του εφααν του παστες τες 17,000 ευρω. Με 17,000 ευρώ εγοραζα PSP για ούλους τους μου τους φίλους τζιαι πίπιλους για δκιο χρόνια.
  10. Α, τζιαι καρτερω τον υπουργο τζιαι τον εισαγγελέα να μας πουν τι γίνεται με τα καζίνα. Παντως έτσι τζιαί γίνεται, εννα ανοίξω τρία. Εχω τζιαι ενα φίλο, τον Γιαννή που εν νάκκον βόρτος τζιαι εννα τον βάλω πας στην πόρτα σεκιούριτι.
  11. Φανιέρος. Τούτος εν ενας καλός κύριος σκαλιώτης, εν νακκον χωρκατης τζιαι εν μιλά οπως τον κύριο με τα δόντια. Αλλα λαλεί ότι ηταν φτωχός και δούλεψε τζιαι έγινε πλουσιος. Ειπε οτι εννα πάει για βουλευτής. Παντως ο παπάς μου είπε οτι εννα τον ψηφίζει γιατί εν τούτος που κυβερνά την Κύπρο. Εσυγχηστηκα. Τελικά ποιος κυβερνά δαμέσα?
  12. Αρχιεπίσκοπος. Τουτος εν ενας κυριος, που την Παφο. Πρεπει ναν φτωχος γιατι παντα φορει τα ιδια ρούχα. Ο παπάς μου καθε λίο συναφέρνει τον . "Μονον εμεναν ξερει ο Φόρος?Αλλα κώλώνει να πάει στον Αρχιεπίσκοπο γιατι πάντα λαεί τους ΟΧΙ".Εγω ηξερα μονο τον Μεταξά που λαλούσε ΟΧΙ. ΄Α και τον αλλο τον θυμωθκιάρη που είπε και εκείνος ΟΧΙ τζιαι εκλαιε στην τηλεόραση.Παντως εμενα μονο η Ελίνα μου λαεί ΟΧΙ οταν παω να της πιάω το σιερούι της. Εντωμεταξυ, ο παπας μου είπε μου οτι ο αρχιεπίσκοπος εν που κυβερνα δαμεσα. Εσυγχηστηκα. Τελικά ποιος κυβερνά δαμέσα?Τουτος, ο Φανιέρος όξα ο άλλος με το αεροπλανούι?
     
CREDIT TO AMAZONA για την επισημανση του αρχιεπισκόπου






.

10 σχόλια:

  1. Πολύ πολύ καλό!!!
    Και εμπνευσμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @aurora
    για να το λες εσυ που έχεις την εμπνευση στο τσεπάκι σου, το δέχομαι
    @postbabylon
    Εκει στο εξωτερικό, ειναι τα ιδια χάλια οι πολιτικοί σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες το "Αρχιεπίσκοπος". Να σου λαλεί ο φόρος εισοδήματος "πλήρωνε" και να λαλείς ΟΧΙ πιο μεγάλο που του Μεταξά. Τζιαι να μεν μπορούν να σου τζίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @amazona.
    Έχεις δίκαιο. Ειμαι ασυγχώρητος. Θα το βαλω παραρτημα και θα σε βάλω σαν author.Εχεις blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oraia ola. kai oi paiktes tis omonoias fkalloun tin ston kafene tou pelendriou fainetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι παικτες της Ομονοιας λογαριάζονται δημοσιοι υπάλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Grapse gia istioploia. Kai ayta orea einai, alla ayta poy egrapses gia ta nisia me enthousiasan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες