Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κλάνει ο Πεθαμένος?

Εβλεπα σήμερα τους πρωην υπαλλήλους της Eurocypria και πραγματικά ημουνα πολύ προβληματισμένος απο την σταση τους.
Καταρχάς, πρωτη φορά είδα ομάδα εργαζομενων να κανει τόσο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Απο την άλλη όμως, αγαπητοι συμπολιτες, φιλοι και συγγενεις της Eurocypria,πως να το πω ευγενικά, χμμ.., εμμ... είστε απολυμένοι, fired, toasted, history,τον πούλλο, αντε γειά.ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ?Αφου δεν υπάρχει εταιρεία πλέον. Την απεργία την κανει για να διεκδικησεις κατι απο μια εταιρεία ή ενα οργανισμό  που υφισταται. Αυτά έπρεπε να τα κανατε οταν καταλάβατε οτι είχατε πάρει τον κατήφορο και την μπογιά επρεπε πρωτα να την πετάξετε στο Δ.Σ. και στο κάθε κομματόσκυλο που βολευτηκε εκεί. Εντωμεταξύ, ο Συρος Προεδρος οταν τους ακουσε νομισε οτι ητανε happening και χαμογελούσε. Φυσικά, μπορεί να χαμογελούσε σκεπτόμενος τι θα τους έκανε εαν αυτά συμβαίναν στη Συρία.

Επίσης, ακουσα πολλά ζευγάρια εργαζομενων στην Eurocypria να εκφράζουν την αγωνία τους καθως και οι δυο εμειναν ανεργοι.

Αρα, επιβεβαιώνεται οτι είναι μαλακία μη πολιτικά ορθό, να παντρευεσαι καποιο απο την δουλειά.
    1. Οταν κλείσει η δουλειά, μενουν και οι δύο στον δρόμο.
    2. Οταν δουλευεις με τον/την συζυγο αυτόματα αποκλείεσαι απο το 33% των εργαζομένων που βάση επισημων μελετών το στέλλουν το γράμμα, το γυαλίζουν το πομολο, στο γραφείο.
    3. Θα πηγαίνετε μαζί δουλεια, με το ιδιο αμάξι, και ο συνδυασμός τροχαίας κίνησης και μουρμούρας κανει την χολέρα και το ΑΙDS να φαντάζουν σαν απλή γρίππη.
Μια άλλη συμβουλή εχει να κάνει με το μαρκετιγκ των απεργών και την προσπάθεια τους να ακουμπήσουν τις βαθυτερες μας χορδές . Ενω αυτό με τα ζευγάρια ητανε καλό, παρόλο που μου θυμισε λίγο τη διαφημιση γνωστού εμφιαλωμένου νερού (Εμενα ο μπαμπάς μου δουλευει........, η μαμα μου δουλευει.........) η φάση με το αλυσόδεσιμο στις κολώνες του Υπουργείου ητανε ατυχέστατη. Καταρχας εβάλαν ενα χιλιμίτζουρα137 κιλά και δεν τους έφτασε η αλυσίδα. Πως λες απο την μια οτι θα πεινασουμε, ενω εκείνος και 6 μηνες να μεινει νηστικός, έχει πράμα να κάψει?
Προταση του μπλογκ για αλυσόδεση η οποία θα εξυπηρετησει τους στρατηγικούς σκοπούς σας
Απο την άλλη επρεπε να βαλουν κοπέλα και να την δεσουν απο τις χειροπεδες ωστε το δεσιμο να παραπεμπει λιγο σε kinky κατασταση, ωστε να ταυτιστεί ακομα περισσότερο το κοινό μαζί της.


Το χειρότερο όμως ητανε το μειδίαμα που έσκασε ο πρόεδρος (τον οποίο ας πούμε ότι πως να το πω, ντρέπομαι,εχμ,ναι ρε γαμωτο ψηφισα) .κ. Πρόεδρε, ειλικρινά  θελω πίσω όχι την ψηφο αλλά την ελπίδα  που μου πούλησες και δυστυχώς δεν μπορω να κανω και chargeback, οπως κανω στο  ebay. Μια συμβουλή  όμως:
 Η  αλαζονία σκοτώνει τη σοφία.

2 σχόλια:

  1. Άπαιχτη η εικόνα σου !!
    Καλά δεν έπρεπε να ονομαζόταν απεργία αλλά διαδήλωση ας πούμε.Δυστυχώς για κάποιους εν χάκκιν τους ότι έγινε, τον τζαιρό που ετρώαν τζαι κουνοσυλλιάζαν ήταν καλοί, αλλά κάποιοι άλλοι που ήταν συνεπείς εν κρίμα πραγματικά να μεινίσκουν τζαι ξεκρέμαστοι.

    Υ.Γ. Έλα μην ντρέπεσαι για τη ψήφο σου, φτάνει που κατάλαβες το λάθος σου κι εσύ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι δυστυχως οι καλοι πανε ακλαφτοι με του αμπάλατους.
    Τωρα, τι να λεμε για την ψηφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες