Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Αποριες ενος ιθαγενη

  1. Τι σημαινει σπιτικο φαγητο? Γιατι οταν πας Πρωταρα ή Παφο, ολα τα εστιατορια διαφημιζουν σπιτικό φαγητο?Δεν ειναι οξυμωρο ενα εστιατοριο να διαφημιζει ακριβως αυτο που ανταγωνιζεται? Αν ηθελα σπιτικο φαι μεγαλε θα εμενα σπιτι.Ασε που στους περισσοτερους νιοπαντρους, το σπιτικο φαγητο ειναι μια τραυματική εμπειρια (παντως εμενα οχι)
  2. Τι σημαινει αναλαμβανω την ευθυνη?Ακουγα τωρα για το θεμα των αξιογραφων και καποιος ειπε "ενταξει, αναλαμβανω την ευθυνη".Τι ειναι η ευθυνη? Σακακι που το κρατω για λιγο και μετα το αφηνω στον καναπε?
  3. Τι σημαινει πατριωτης και τι μη πατριωτης πολιτικος? Οι μεν προωθουν τον Λιλληκα, οι δεν τον Νικαρο και καμποσοι το ψαχνουν. Κατα την γνωμη, οποιος εχει υπηρετησει σε αυτο το χωραφι-χωρα, απο θεση βουλευτη και πανω, δεν δικαιουται να μιλά, ειδικα τωρα που ειμαστε με τα δυο ποδια στο μνημονιο. Ο πατριωτισμός του Λιλληκα πως οριζεται δηλαδη?
  4. Τι σημαινει κομμουνιστης και τι Χριστοφιας ?Ουδεν σχόλιο.
  5. Τι σημαινει οτι το ΔΗΚΟ αγκριστηκε επειδη καποιος εστειλε SMS στα μελη του? Πρωτον, τα μελη του ΔΗΚΟ δεν ανηκουν στο κομμα. Ειναι ας το πουμε, ανθρωπινς  οντα, με βουληση κλπ. Και το σημαντικοτερο, βρε ζωα αντιλαμβανεστε ποσα SMS λαμβανουμε καθε μερα? Απο τηλεχαρτοριχτρες μεχρι ροζ γραμμες. Ειναι δυνατον να ψηφισω καποιον απο υποχρεωση επειδη μου εστειλε SMS?
  6. Πως γινεται ενας βουλευτης να παιρνει μισθο 3000 ευρω τον μηνα και αυτο να μεταφραζεται σε 89000 τον χρονο?Α ρε μανα, και σου το ελεγα οτι στα μαθηματικα ημουν στοκκος.
  7. 1500 τον μηνα για εξοδα παραστασεως για καθε Γενικο Διευθυντη, εφορο, κλπ. Δεν θα συμφερε στην Κυβερνηση να αγοραζε ενα εστιατοριο και να τρωγανε ολοι τζαμπα?Πιο φθηνα θα μας ερχοταν?
  8. H καισαρική στοιχιζει 4000 ευρω, ακριβως επειδη ο γιατρος εχει ευθυνη (βλ. σημειο 2) .Πεθαναν τρια βρεφη και ενας Θεος ξερει τι θα γινει με τα αλλα που αρρωστησαν, και το συνολικο προστιμο ηταν 11,900 δηλαδη η ευθυνη των γιατρων ητανε πιο χαμηλη απο την ευθυνη που χρεωσαν. Στην μακρινη Ευρωπη, μια τετοια παραλειψη θα κοστιζε 8ψηφιο νουμερο.
  9. Σε συνεχεια του παρα πανω, γιατι παντα το περι δικαιου αισθημα του κυριαρχου κυπριακού λαού (του μαλακα δηλαδη) διαφερει απο αυτη των 3-4 που εχουν ως αποστολή να εφαρμοζουν τη δικαιοσυνη?
  10. Tι σημαινει μικροκομματικες σκοπιμοτητες? Γιατι οποιος αποκαλυψει ενα σκανδαλο, αυτοματα κατηγορειται για μικροκομματικές σκοπιμοτητες?
  11. Αχ ρε Κουλλα... (ασχετο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες