Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ναι ρε Χρυση Αυγή

Ολη η Ελλάδα και η Κυπρος ασχολουνται με το εγερθητη της Χρυσης Αυγής. Τοσα χρονια που οι πολιτικοι μας εκαναν ολους εγερθητοι για να καθισουν τα παιδιά τους, οι γκομενες τους, αδελφες, συντεκνοι και λοιποι δεν σας πειραξε . Ο βουλευτης που διορισε την γκομενα του παρουσιαστρια, ο βουλευτης που δεν αφησε υποτροφια ανεκμεταλλευτη για την κόρη του, οι προεδροι που εκαναν τα παιδια τους βουλευτες. Ολοι αυτοι σας εκανα εγερθητοι, αλλα στα κρυφα, γιατι στα φανερα μας χαιδευαν τα αυτια και μας ελεγαν χριστουγενιατικα παραμυθια με αξιοκρατια και αλλα υπερσουρεαλιστικά θεματα. Ολοι αυτοι μας ειχαν αντι στο εγερθητε στο "σκυψετε"
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ρεεεεεεεεεεεεεεεε

6 σχόλια:

  1. Το λάθος ουσιαστικά είναι που δεν κάναμε θέμα με το "σκύψετε" που μας λένε καθημερινά οι άλλοι! Ας μην χάνουμε και το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως επειδη δεν μας ειπε ποτε κανεις σκυψετε, τοσο ξεκαθαρα οσο ειπε ο αλλος το εγερθητε. Παντως εμενα με φοβιζουν αλλα πιστευω οτι ειναι αναγκαιο κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που θα καλοκαιριάσει μην το παρακάνεις με την ηλιοθεραπεία και δεν θα έχεις πρόβλημα :P.

      Αλλά έτσι σοβαρά, δεν λένε και παράλογα πράγματα οι ανθρώποι - σαν πολιτικές. Ακόμα και τα ναρκοπέδια τα βλέπω με θετικό μάτι. Αλλά το κόμπλεξ (περισσότερο του αρχηγού) είναι τόσο εμφανές που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα καταφέρουν ποτέ να γίνουν αποδοτικοί.

      Εγώ ανησυχώ περισσότερο για το δεύτερο κόμμα. Αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι επειδή αλλοιώνουν συνειδήσεις! Οι Χρυσαυγίτες τουλάχιστο προκαλούν αντιδράσεις!

      Διαγραφή
    2. Φανταζομαι ξερεις οτι το αγαπημενος τουςς hit ειναι ο ακαθιστος υμνος.

      Διαγραφή
    3. :) έρχεται να δέσει με το "εγέρθητοι" αυτή η κουβέντα να υποθέσω;

      Διαγραφή
  3. XAXAXAXXAXAXAXAXAXA O AKATHISTOS YMNOS XAXAXAXAXXAXAXAAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες