Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Με ξενο κ**ο κανω και εγω την πουτάνα Κικη μου.

Χαριζεται τηλεοραση LG 42 ιντσες γιατι δεν μπορω πλεον να ακούω για μετρα οικονομικής περισυλλογής. Μαλλον οχι, δεν χαριζεται γιατι θα χάσω τα κοκκινα μπαλονια του Σιγμα και την ασπρη γραμμη του Μέγκα.
Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο τα μέτρα, οσο η σταση αυτων που τα προωθουν τα μέτρα. Ό φίλος Φούλης (7,700 ευρω τον μηνα, συν αφορολογητο αυτοκινητο, συν εφαπαξ απο τοτε που ηταν υπουργος) μαζι με το Καρογιαν (8000 ευρω τον μηνα, συν 9 αστυνομικούς (سعةΕΝΝΙΑ, NINE, 九,  NEUN σε ολες τις γλωσσες για να το εμπεδωσετε, ο οποιος ακομα κρατα το αυτοκινητο του προεδρου της Βουλης επειδη οπως ειπε τους κανει χαρη για να μην μαγκωσουν τα τακακια της BMW) ο Ομηρου (8,000 ευρώ, καμια ντουζινα αστυνομικούς) ο Κουτσου (Επιτιμο μελος της Ομοσπονδίας ελαιοπαραγωγων) και διαφοροι αλλοι αποφανθηκαν οτι πρεπει να κανουμε οικονομία.Εμεις να κανουμε και οχι αυτοι. Και μαντεψτε με ποιον τα συμφωνησαν? Με τον Κικη (Λογιστη στην Ε.Ε. 20,000 ευρω τον μηνα, πρωην υπουργος και σημερινος μισθος 8,000). Και πεταγεται και ο γιατρος (Γνωστος και ως Λυσσαριδοσαυρος) ο οποιος πλεον στην ηλικια που είναι ουτε καν απο Αλζχαιμερ δεν κινδυνευει και κρουει τον κωδωνα του κινδύνου.
Και αντι να κοψουν απο τα εξοδα παραστασεως, κοβουν το επιδομα φοιτητης. Δεν φτανει που οι περισσοτεροι φοιτητες στην Κυπρο ειναι ξυλα απελεκητα, με αυτην την κίνηση θα τους στείλουν όλους στα πλοία.
Αυτη ειναι Δημοκρατία Οι λυκοι να αποφασιζουν οχι εαν θα πεθανει το αρνί, αλλα πως θα το μαγειρέψουν. Και να το ρωτουν κιόλας.

Κικη μου, το παρακατω αφιερωμενο. Ξερεις...

3 σχόλια:

  1. Έχει τόσους μήνες που τα λέμε αυτά και λες και δεν μας ακούει κανείς. Λες και δεν υπάρχουν τα επιδόματα, τα λούσα των αξιωματούχων, κάνουν λες και δεν υπάρχουν! There's an elephant in the room... Εκείνη η φάση ακριβώς.

    Μιλάς σωστά. ΤΟύτη είναι η ουσία, αλλά οι πλείστοι παίζουν πελλό και αποπροσανατολίζουν με λαϊκισμό περί δημοσίων υπαλλήλων (λες και είναι όλοι ίσοι κι όμοιοι της Α15).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έγραψα και στο Σκουλουκούιν http://skouloukouin.blogspot.com/2011/11/blog-post_3656.html

    Στις επόμενες εκλογές και σε κάθε εκλογές μέχρι να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να πηγαίνουμε όλοι και να μην ψηφίζουμε κανέναν. Γίνεται να μην είμαστε πρόβατα ξανά; Να ξυπνήσουμε και να ξεπλύνουμε τις στάχτες από τα μάτια που μας ρίχνουν; Να αντιληφθούν ότι η δύναμη είναι στο λαό και όχι στα χέρια τους; Να μην τα παίρνουν οι λίγοι και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μας κάνουν και χάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα ειναι δεν μας ριχνουν καν σταχτη. Το εννοουν οτι τα δικαιουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες