Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ


Ε κοπέλια, να πω του Γενικου Λογιστη να μας δώκει και επιδομα κηδείας?

Υ.Γ. Η φωτογραφία ειναι απο την συναξη στο Κελλάκι, την μερα που πεθανε ο εφεδρος ανθυπολοχαγος στην επαρχία Αμμοχώστου, για οσους θυμούνται. Ενω ενας ολοκληρος λαός συμπασχε με την οικογενεια του εκλιποντος, καποιοι τον μνημονευαν μεταξυ τυριου και coca cola στο Κελλάκι. Ετσι απλως για να μην έχετε ψευδαισθησεις για τον τι θα ακολουθήσει.


Η Αφρικανικη Δημοκρατία της Βορειας Ζιμπάμπουε καταφερε να μονοπωλήσει όλα τα μεσα μαζικής εξημέρωσης  όχι μονο του τόπου αλλά και της Ευρώπης.
Σε ένα τόπο οπου το θερμομετρο, ετσι για πλάκα, ανεβαίνει πανω απο τους 40 βαθμούς, καποιος τσοπανης στρατιωτικός και κάποιος καραγκιοζης καρεκλοκενταυρος, αποφάνθηκαν ότι 92 κοντεινερ με ΤΝΤ δεν συνιστουν απειλή. Καποιος εξυπνακιας μαλιστα ειπε οτι ειναι τοσο αθωο που μπορεί να το βαλεις και σε κατοικημένη περιοχή, ισως στην περιοχη που ζει η πεθερά του.
Νοιωθω ντροπη που είμαι Κυπριος, Ντροπη. Χίλιες φορες αφρικανος στη ζουγκλα, αβοριγινας στην Αυστραλία ή ιθαγενης στον Αμαζόνιο.
Χριστοφια, Παπακώστα και λοιποί, υπαρχει και ενα κράτος ( λεμε και καμια μαλακια) να φροντισετε περα απο τους συγγενεις και φιλους. Περαν απο τα επιδοματα παραστασεως, και την εκπομπη της Ελίτας, οπου σαν γραφική καρικατουρα εκλαιγες ακουγοντας τον γιο σου να σε χουμίζει, υπάρχει και ενα κράτος, το οποιο το κανατε μπουρδελο.
Επισης τι σημαίνει ειναι νωρις για αποδοση ευθυνων?Σημερα να μας πεις ποιος παρελαβε την επιστολή για την επικυνδυνότητα των υλικων και τους έγραψε στα αρχίδια του ( που μαλλον δεν εχει γιατί εαν είχε ή θα αυτοκτονούσε ή θα παραιτείτο παραυτα)?
Σιχαθηκα την κλισε έκφραση "επεσε  στο καθηκον".Στο καθηκον  πεφτει ο στρατιωτης του Κανταφι κτυπημενος απο τους ανταρτες, ο ανταρτης κτυπημενος απο τον στρατιώτη του Καντάφι, ο ειρηνευτης στο Σουδαν κτυπημενος απο φυλαρχο και ο φυλαρχος κτυπημενος απο αντιπαλη φυλή.

Ο ναυτης που κοιμάται στο θαλαμο του και τον καταπλακωνει ενας τονος μπετον ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. Δολοφονηθηκε έν ψυχρώ.

2 σχόλια:

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες