Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Θυματα Ειρηνης

"Αχός βαρύς ακούστηκε, πολλά ντουφέκια πέσαν, μα η Ειρηνη ήταν μόνη της, που οι νύφες, που τα ‘Γγόνια;"

Παραδοσιακό δίστοιχον, αποδίδεται στην Ειρηνη την Παπαδοπουλοφάγο, εν ετοι 2011.


Η Ειρηνη Χαραλαμπίδου, τεως Ευχαριστο Σαββατοβραδο και νυν "Το Συζηταμε"  τα πηρε πολύ άγρια με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και εκανε μια αναρτηση, μπροστα στην οποία οι ανακοινωσεις του Ματσακη θυμιζουν αποσπασμα απο βιβλίο του Μπουσκαλια. Και τι δεν είπε. Για βασιλιαδες και βασιλόπουλα, για λεφτα που αποκόμισε η οικογενεια Παπαδόπουλου λογω της εμπλοκής της στην πολιτική και διαφορα άλλα στο ίδιο κλίμα. Εμενα μου θυμισε λιγο και τις αναφορες του Κανταφι προς τον Σαρκοζυ.

Η πλάκα  ειναι οτι  ολοι συμφωνουν μαζί της και
Επίσης όλες οι Κυπριες θα ηθελαν να ειναι στη θέση της
καθως Επίσης ολοι οι Κυπριοι θα ηθελαν να ειναι στην θεση του Νικόλα Παπαδόπολου.

Υ.Γ
Για να μην τρελαθούμε εντελώς, είπα ότι ολοι οι Κυπριοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση του κ Παπαδόπουλου και ΟΧΙ να ειναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 
Ασχετο : Ειχα την τύχη /ατυχια/ συμπτωση να παντρευτώ την ίδια μέρα με τον κ Παπαδόπουλο αλλά ευτυχώς δεκτηκαμε συγχαρητηρια (κοινως τα φακελακια) μια μερα διαφορα, αλλά στο ίδιο ξενοδοχείο. Ειναι συγκλονιστικό το ποσο χρημα, εξουσια, επιδοματα παραστασεως, louis vuitton, burberry , armani, πλατινε μαλλί (καθως και αλζχαιμερ, πιεση, χοληστερολη) υπήρχε ανα τετραγωνικό μέτρο στο ξενοδοχειο εκείνη την μερα.

"κι είχε μιλιούνια απέναντι βαρβάρους ν’ απΩθήσει κι έτσι ως ήταν φυσικό απόκαμε στη μάχη"
 
Ετερον Παραδοσιακό δίστοιχον, αποδίδεται στην Ειρηνη την Παπαδοπουλοφάγο, εν ετοι 2011.



1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς λες αλήθεια. Η πραγματικότητα εν ότι ούλλοι ζηλεύκουν τους καταβάθος. Αλλά να θέλεις να είσαι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου; Ούτε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν το θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες