Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

To θαυμα των Χριστουγέννων (Ανευ πρακτικής σημασίας)

Χθες πραγματοποιήθηκε το θαυμα των Χριστουγεννων. Οχι, δεν περπατησε κουτσός, ουτε τυφλός είδε το φως του.
Ο Ντινος επεστρεψε στον Μαριο. Ναι, αγαπητε μου αναγνώστη, ο Ντινος Μιχαηλίδης επέστρεψε στο ΔΗΚΟ.
Θυμαμαι τον κ Μιχαηλίδη απο τοτε που ελεγε τις ειδησεις στα τούρκικα η μητερα του Χρυσανθου Τσουρουλη. Που παντα ξεκινουσε με το Birasora, Yiaksabas Kyprianoy .
Επισης, θυμαμαι οτι οταν τον έδειχνε η μανα μου έλεγε "ιντα που εκαμε παλε ο κατσιαρίστρας" ενω ο παπας μου κουνουσε το κεφαλι του. Δεν ξερω εαν συμφωνουσε ή απλα δεν ηθελε να ανοίξει κουβέντα με την μανα μου.
Που λετε, αυτη ειναι το come back της χρονιάς. Ο κ Μιχαηλίδης ανοιξε και ενα κόμμα, αλλα φαινεται και λογω της κρίσης, ακριβωνει και το νερο απο του χρόνου, ειπε να το κλείσει και να κανει merge με το ΔΗΚΟ.
Η αποφαση ητανε ομοφωνη και συμφωνησαν και τα 9 μελη του κόμματος. Ακολουθως όλοι οι ψηφοροροι του κομματος επιβιβαστηκαν σε δυο Honda civic και μεταβηκαν σε ταβερνα για να το γιορτάσουν. Οι φημες οτι όλο το κομμα χωρεσε σε 2 τραπέζια εξετάζονται.
Το χάζι ομως αφορά την απαντηση του ΔΗΚΟ. Ο Καρογιαν πηδα απο την χαρά του, ενω ο Κυπριανου ζητησε να του απολογηθεί για το ότι εφυγε απο το ΔΗΚΟ το 1997. Η στηλη  εισηγείται οπως ο κ Μιχαηλίδης για τιμωρια να γραψει 800 φόρες το "ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΟ" σε μπλε τετραδιο staedler και να το αναρτησει και στο facebook.
To ονομα του κομματος του ητανε ΑΔΗΚ, κατι μεταξυ ΑΗΚ και ΑΤΗΚ  δηλαδή.Νομιζω οτι σημαίνει Αδικημενοι Κυπραίοι, ενω πριν λίγο ενας παρεας μου σφυρισε οτι μαλλον σημαινει Αλληλεγύη στους Διπλοσυνταξιούχους Κύπρου.

3 σχόλια:

  1. συναρπαστικό γεγονός. το απολλωλος επεστρεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εγώ τωρά εθυμήθηκα τους ελέφαντες που επιστρέφουν στον τόπο τους για να κορτώσουν νούρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κκουλάς, τωρα παει γαντι
    το "πρωκτικής σημασίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες