Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο αγαπημενος μου εισαγγελέας

Ο κυριος απο πάνω, ειναι ο Αντώνιο ντι Πιέτρο. Και πριν μου πείτε "στα αρ****α μου", θα ηθελα να σας αναφερω οτι ειναι ευρύτερα γνωστός ως ο Εισαγγελεας "Καθαρα Χερια".

Ο εν λόγω κυριος ειναι Εισαγγελέας στην Ιταλία. Στις αρχές του 90, η Ιταλία είχε γίνει ενα τεράστιο μπουρδέλο, με απευθείας αναθεσεις δημοσίων έργων(χμμ), διαφθορά κρατικών αξιωματούχων (κατι σας θυμίζει), η Μαφία αλώνιζε και κανείς δεν εκανε τίποτα.

Ο εν λόγω κύριος τα πηρε πολύ ασχημα και μαζί με μια ομαδα συνεργατων του αποφάσισε να καθαρίσει το τοπίο. Ο κυριος Ντι Πιέτρο τα ειχε τοσο μεγάλα (βλέπε πρωτη προταση- λεξη που ξεκιναει απο α με 7 γράμματα ) που καλεσε μεχρι τον Ρομανο Προντι καθως και τον Παμμεγιστο πιπινοκυνηγό και σαβουροπηδήκουλα κ.Μπερλουσκόνι. Και για οσους δεν αντιλαμβανονται τι σημαινει Μπερλουσκόνι, ειναι σαν να εχουμε μαζι τους κ. Σιακόλα, Παπαφιλίππου, Αρχιεπίσκοπο και Τσιουπη.

Σαν αποτέλεσμα, πολλοι φυλακίστηκαν, ο Μπερλουσκονι την γλύτωσε στο παρα μισό ενω πολλοι μαφιόζοι εφυγαν νυχτα απο την Ιταλία.



Αυτά στη Ιταλία.

Η Ιστορία στη Κυπρο θα γράψει για τον Εισαγγελεα Καθαρα Δοντια.


Ο απο πανω κυριος ειναι ενας αλλος Εισαγγελέας απο Ελλάδα. Είναι ο κυριος Γιωργος Σακελλαρόπουλος. Φάνταζομαι οτι οι περισσότεροι τωρα λετε "ο χαχας με τι μωρό κυκλοφορει". Που λέτε, τον εν λόγω κορίτσι ονομαζεται Τζενη, αλλα μονο τα τελευταία χρόνια. Πριν ονομαζόταν Βάγγος (ναι) και αφου έκοψε οτι περίσσευε ( βλέπε πρωτη προταση - λεξη με 7 γράμματα που ξεκινα απο α ) εγινε γυναίκα. Και ανοιξε μπουρδέλο. Οχι σαν το μπουρδέλο της Ιταλίας αλλα κανονικό. Και σαν να μην εφτανε αυτό, ο Εισαγγελέας ητανε παντρεμενος με ενα παιδί και έγκυο γυναίκα στο δεύτερο.

Με αυτά και μ'αυτά ακούστηκε η σχεση. Καποιος θα περιμενε οτι αυτός θα το αρνιότανε και θα την εκανε διακριτικά. Οχι όμως αυτός. Ειχε τα αρ****α (βλέπε πρωτη προταση- λεξη με 7 γραμματα) και βγηκε δημόσια στα καναλια, τα οποία διψουσαν τοτε για δράμα και αίμα, απολογηθηκε στη γυναίκα του και είπε οτι δεν τον παρασυρε κανενας και σαν ενηλικος είχε πλήρη επίγνωση αλλά και ευθύνη των πράξεων του .Θυμαμαι που εντεχνως οι δημοσιογραφοι, προσπαθουσαν με τις ερωτησεις τους να τον κατευθυνουν ώστε να ριξει το φταίξιμο στη Τζενη (ο πρωην Βαγγος) αλλα αυτός ητανε βράχος . Αυτός ο μεγιστοτεράστιος, μετα την δημοσιοποιηση της σχέσης του απολυθηκε. Εφυγε με το κεφάλο ψηλά και έδειξε οτι κατα το "o ρυπαίνων πληρώνει" και ο "γαμων πληρώνει".

Και ο αρχοντας Μανωλης Ρασούλης (για οσους δεν τον ξερουν ειναι αυτός που εγραψε το Ποτε Βουδας ποτε Κουδας, αχ ελλάδα σ'α γαπώ) του εγραψε ενα τραγουδι, το "Γεια σου Κυριε Εισαγγελέα, με την Τζενη την ωραία, στην δική σου αμαρτία ειμαστε όλοι απαρτία"

http://www.youtube.com/watch?v=9bbjk5GKp0o&p=7C2639081C56140A&playnext=1&index=36

Αυτά στην Ελλάδα.

Στην Κυπρο, η ιστορία θα γράψει για τον Εισαγγελεα Καθαρά Δόντια.

2 σχόλια:

  1. Στην Ιταλία των μαφιόζων και της διαφθοράς υπάρχουν άνθρωποι που δεν θαμπωνονται από τα αξιώματα και τον πλούτο. Εδώ στην νήσο των αγίων δεν υπάρχει κανενας τέτοιος να καθαρίσει τον σταυλο του Αυγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γινεται να δανειστούμε τον Ιταλό εισαγγελέα για κανένα μήνα?
    Ίντα ειρωνεία να απολύσουν τον καλαμαρά εισαγγελέα για τούτη τη σχέση τζαι ούλλοι οι υπολοιποι που απατούν τις γενετζιες τους τζαι τρων τα ριαλια του δημοσίου να μεν μπορούμε να τους κάμουμε τίποτε!!!
    Άτιμη και άδικη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες