Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Πατρίδα που καλέσατε δεν ανταποκρίνεται . Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα

Με αφορμή το προηγούμενο αρθρο για την Εμβληματική Τελετή για τα 50 χρόνια, θα ηθελα να δωσω μια αλλη πτυχη. Οχι για το τραγούδι του Χατζηγιαννη, το οποιο καλλιστα θα μπορουσε να "εντυνε " μουσικα καποιο κυπριωτικο σκετς του Κουκκίδη, ή ακομα καλυτερα θα μπορουσε να ητανε το μουσικό θεμα διαφημισης του χυμου PIP των 80s, με target group αποβλακωμενους 45αρηδες και πρωταγωνιστή τον Τέρυ Χρυσό.



Επισης δεν θα ασχοληθώ ούτε με τους υψηλούς καλεσμενους που ήρθαν. Σορρυ, αλλά εαν παεις σε γαμο στο Τρικκης Παλας το Σαββατοκυρίακο, θα δείς περισσότερους βουλευτές και Υπουργούς.



Θα ασχοληθώ με την σημαία μας. Ναι, αυτή που κρεμάσαν αναποδα.


Αφού τελείωσε η τελετή , τι φανταζεστε οτι εκαναν τις σημαίες που είχαν αναρτησει εξω απο το γηπεδο Τασσος Παπαδόπουλος ?


Παρακαλω επιλέξτε απαντηση απο τις παρακάτω:





  1. Τις παρεδωσαν στον Κουλία και στην Αντιγόνη για να χρησιμοποιηθούν ως λαβαρα για τον αγώνα?(Ενας ειναι ο αγώνας- να ριξουμε τους Τουρκους στην θάλασσα)


  2. Τις εδωσαν στην Θυρα 9 για να τις παρουν στο ντερπυ με τον ΑΠΟΕΛ και να τους "πικκάρουν"?



  3. Τις έδωσαν στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να τις καψουν στο ντερπυ με την Ομονοια για να τους "πικκαρουν" τούτοι πρώτα?


  4. Τις εδωσαν στο Κιτα για να τις βάλει wallpaper οταν με το καλό ξαναπάει διακοπες στο Απολλώνειο?

  5. Τις εδωσαν σε φιλους κομμουνιστες για να την βαλουν πανω στο τοιχο του υπνοδωματίου μεταξύ της αφίσας του Καίφα και της Σημαίας της Κουβας?



  6. Τις φύλαξαν σαν κειμήλιο, ώστε καποτε να μπορουν να πουν στα εγγόνια τους ότι όντως κάποτε υπήρχε Κυπριακή Δημοκρατία?

7. Τις εδωσαν στις λαικές οργανώσεις της περιοχής ?


8.Τις έδωσαν της Φιλιππινέζας τους, για να την στείλει στην πατρίδα της σαν δώρο και έτσι να "βκάλουμε την υποχρέωση. Η μαννή ουτε που θα πάρει χαμπάρι"?


9. Δεν ξερω/Δεν απαντω/Δεν μπορώ να φανταστώ






Οσοι απαντησατε το 9 συγχαρητήρια. Κανενας δεν θα μπορούσε να φανταστεί οτι μετα το πέρας της τελετής, τα αστροπελέκια εβγαλαν τους ιστούς απο τις βάσεις τους και απλώς πεταξαν τις σημαίες στο χώμα.ΟΛΕΣ.









Παραφράζοντας το γνωμικό "εννα μας πιάσουν ουλλους οι Τζούρκοι" μαλλον πρεπει να λέμε ότι "ουτε οι Τζούρκοι εθα θελουν να μας πιασουν"



Υ.Γ. Τα κτηνά, απλώς εβγαλαν τις σημαίες και τις πεταξαν κατω.

Υ.Γ. 1 Κατα πασα πιθανοτητα, ο υπαλληλος που το εκανε καθως και αυτός που τον επεβλεψε, στο τελος του χρονου θα αξιολογηθούν ως εξαίρετοι

Υ.Γ. 2 Επισυναπτω μια καθαρη φωτογραφία για να γραψετε τα δικά σας σχόλια






2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το λυπηρό δεν είναι αυτό που έκαναν, είναι πιο λυπηρό ότι ήταν αναμενόμενο και δεν με εκπλήττει καθόλου!!! Όταν πετάς σκουπίδια χάμω δείχνεις ότι δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι τον τόπο σου, αλλά ούτε και τους υπόλοιπους. Αλλά όταν πετάς την σημαία σου χάμω ως σκουπίδι, τότε δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατατούλη
    "Το σύμπαν και η βλακεία δεν έχουν όρια αν και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος". Άλμπερτ Αϊνστάιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες