Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Περι γεννητικών Οργάνων



Ειχα διαβάσει σε ενα ελληνικό φορουμ ότι δεν θα έπρεπε να έχει σημασία απο ποιού τα α@@@@ια κατάγεσαι .Σημασία θα επρεπε να έχει η προσωπική σου αξία.

Συμφωνόντας με τα παραπάνω θα ηθελα να προσθέσω οτι επισης δεν θα επρεπε να έχει σημασία και σε ποιού τα α@@@@@ια κρύβεσαι.


Μονο στην Κυπρο και στην Ελλάδα (και σε μερικά αδελφικά Κρατη οπως Β.Κορέα, Σουδαν κ.λ.π.) υπάρχει αυτή η οικογενιοκρατία και η κομματοκρατία. Παρατηρούμε οτι με την ίδια ευκολία που ο γονιος μεταβιβάζει το χωράφι στους Καπεδες, με την ίδια ευκολία μεταβιβάζει και το κομματικό θώκο, καθώς και τις κομματικές διασυνδέσεις, ωστε έτσι ο διάδοχος να ευημερήσει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι και ο μόνος που ευημερεί.

Επισης, για καποιο δυσνόητο λόγο, τους μεταβιβάζουν και το λεξιλόγιο. Ατάκες όπως

"Οι προκλήσεις των καιρών

"Ιδεολογική Καθαρότητα

"Προοδευτική Μετεξελιξη

"Να αφουγκραστούμε την βάση

"Λυπάμαι πολύ

"Ειμαι ο εύκολος στόχος

"Αντιστεκομαι στη λάσπη

"Θα παραθέσω στοιχεία


καταντησαν καραμέλα την οποία πιπιλάει ο καθε αερολόγος, ο οποίος προφασιζόμενος την δική μας σωτηρία, προγραμματίζει πρωταρχικώς την δική του.

Επίσης, όλοι είναι δυνητικοί πολιτικοί αντίπαλοι. Οποιος τολμησει και στηλιτευσει τα κακώς έχοντα ειναι πολιτικός αντίπαλος.

Δηλαδη εαν ο παρμπερης του στραβοκουρεψει το σβέρκο είναι πολιτικός αντίπαλος? Η γκόμενα στο γκλόρια, εαν δεν του κάνει καλό fredo, είναι πολιτική αντίπαλος? Το κωλόπαιδο που παίζει στο δρόμο και δεν τον αφηνει να κοιμηθεί, είναι και αυτός πολιτικός αντίπαλος?


Το χειρότερο απο όλα είναι η ελαφρότητα με την οποία μας αντιμετωπίζουν. Βγαίνει ο προεδρος και λεει οτι τα υβριδικά δεν είναι αξιόπιστα (πρωτο σοκ) και οτι δεν είναι κατάλληλα για τις αποστάσεις της Κύπρου (Έγκεφαλικό ).

Ενταξει, κυριε πρόεδρε και εγω φουσκωνω λίγο τα πράγματα, ειδικά οταν αναφερομαι σε κατορθώματα μου. Αντιλαμβανομαι οτι και εσυ τα φουσκώνεις λίγο, για να νομίζεις οτι είσαι προεδρος σε καποιο υπολογισιμο κρατος αλλά μεχρι ενός σημείου.

1 σχόλιο:

  1. "τα υβριδικά δεν είναι αξιόπιστα (πρωτο σοκ) και οτι δεν είναι κατάλληλα για τις αποστάσεις της Κύπρου (Έγκεφαλικό )." ΑΑαααααα;;;;;;;;;
    "ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων"
    "καίρια καμπή"
    "κάλεσμα των καιρών"
    "ιστορικές αποφάσεις"
    μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες