Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σφαξε με πρεσβειρα μου να αγιασω

Το υπουργειο Εξωτερικων της Κυπρου, το οποιο εαν εμενε μονιμα στο εξωτερικό θα μας εκανε πιο ευτυχισμενους σαν λαο, εξεφρασε την λυπη του γιατι μια νταρντανα πρεσβειρα αρχισε στις γρηγορες μια αστυνομικό, οταν η αστυνομικός της υπεδειξε την σωστη διαδικασία  ελεγχου στο αεροδρομιο.
Επι λέξη εξεφρασε  «δημόσια και ειλικρινά τη λύπη του» ΥΠΕΞ και «απολογείται για την όλη μεταχείριση της Πρέσβεως της Αιγύπτου» .
Δεν κανω πλάκα, αυτη ηταν η απαντηση της (ΥΠ)ΕΞ αποδώ. Η απολογια κριθηκε απαραιτητη γιατι η αστυνομικός ηταν μια χοντρη, ασχημη με τριχες στο προσωπο, οι οποιες πληγωσαν το βελουδενιο χερακι της πρεσβειρας, η οποια σαν μοντερνα κλεοπατρα κανει μπανιο μονο με γαλα παρθενας καμηλας, αρμεγμενο απο ευνουχισμενο σατραπη.
Επισης, η Ερατω (η επονομαζομενη και Μπελούτσι της Λευκωσίας) διαβεβαιωσε την αγαπητη πρέσβειρα οτι εαν το ζητησει μπορει να δεσει την αστυνομικό και να την σέρνει πισω απο το αυτοκινητο της στους δρομους της Λευκωσιας, ειδικά τωρα που μειωθηκαν οι υπερωρίες των αστυνομικων και ετσι δεν θα υποχρεουται να της δωσει ουτε overtime. Εαν επιζησει η αστυνομικός, τοτε υποχρεουται να καθαριζει το σπιτι της πρεσβειρας που γωνιας, ενω καθε Σαββατο θα πρεπει να κανει μανικιουρ και πεντικιουρ της καμηλας.
Στην ιδια χωρα, καποιοι υποστηριζουν οτι η καθοδος του ΕΛΑΜ στις εκλογες θα διαλυσει την δημοκρατια. Αδικα φοβουνται. Δεν μπορεις να διαλυσεις κατι που δεν υπαρχει.
Κλεινοντας, θα ηθελα να σας πω να   μην κανετε μπανιο τα βραδια. Μετα και απο αυτην την απαξιωση της αστυνομίας, το μονο που θα σας σωσει απο ενα βιασμο την ωρα που κοιμαστε, ειναι να αηδιάσει ο βιαστης. Γιατι, κακα τα ψεματα η αστυνομία δεν θα πατησει. Και για οσους εχουν αδυναμη μνημη (να τρωτε Ω3 ) αστυνομικός απαντησε σε πυρα κακοποιού και τωρα φταίει ο αστυνομικός. Και μονο στην Κυπρο, οι γονεις του κακοποιου ζητουν τα ρεστα.

2 σχόλια:

  1. kalh xronia.
    ti na peis,tziai ego eneuriasa,afou en afhnoun tous astunomikous na kanoun sosta th douleia tous,anti na krupsoun mes thn petsa tous p o gios tous htan klefths fonazoun tziai p pano oti adika eskotothke to palikari tous to kalo,afou en etsi ti egureuke na rtei leukosia na klepsei k me klemmeno autokinhto?mporei na akouome kakia alla etsi mou fkainei ama akouo kati kako k adiko.
    oso gia thn presveira,sioura htan pempamenh gia na prokalesei diplomatiko epeisodio.enas gnostos mas astinomikos p eide to video thn epomenh eipe mas htan ola psemata ths,k popse evkalan to sta nea k eprospathsan oi dhmosiografoi na rixoun thn euthnh sthn astunomia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη χρονια/Εχεις δικαιο, ειδικά η μανα του τυπου ηταν αλλού για αλλού.
    Οσο αφορα την πρεσβειρα, ειναι γνωστό οτι σε καθεστωτα οπως της Αιγυπτου, η τοποθετηση καποιου στην Κυπρο ειναι λαχειο γιατι ειναι Ευρωπη μεν, αλλα χωρις τις υποχρεωσεις που εχει ο πρεσβης π.χ. της Αγγλίας. Συνηθως ολοι αυτοι ειναι ανθρωποι του καθεστωτος και οχι τυχαιοι υπάλληλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμενουν το μνημονιο πως και πως

Αναγνώστες