Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Του Παφιτου ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει

Πριν το διαβασετε, παρακαλω οπως βρειτε την σακουλα ναυτιας, που φανταζομαι ολοι σουφρωνετε απο τις Κυπριακές Αερογραμμες.





Που πας ρε καραμητρο βουλγαρε που "εφαες" την γυναικα Παφίτη. Ως γνωστον ο Παφιτης ειναι περηφανη γενια, ενω εαν συνδυασεις τον Παφιτη με αστυνομικό, οι οποιοι ως γνωστο "δεν δέρνονται" τοτε το αποτελεσμα ειναι εκρηκτικό.
Ο πεθανομενος πρεπει να νοιωθει ευγνωμων που πεθανε απο χέρι Παφίτη, γιατι εστω και με αυτο τον τροπο αποκτησε τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που του αντιστοιχουν, εστω και μετα θανατον. Ενω εαν ζουσε, κατα πασα πιθανοτητα να πεθαινε απο καρκίνο ή έμφραγμα, ή το πολύ πολύ να τον πατουσε κανενας μεθυσμενος οδηγός και κανενας δεν θα ασχολητο μαζι τους.
Επισης, που ακουστηκε Βουλγαρα να δινει καταθεση στο δικαστηριο και να γινεται δεκτη. Ως γνωστον, ολες οι Βουλγαρες ειναι π******ς, οπως και ολες οι Ρωσσίδες, αρα ειναι εκ προοιμιου αναξιοπιστες. Το γεγονος οτι και η μαρτυρια της οικιακής βοηθού κριθηκε αναξιοπιστη ειναι αναμενομενη γιατι οι οικιακες βοηθοι ειναι "μαννές".
Παντως, οι περισσοτεροι Παφιτες στενοχωρηθηκαν για το χαμενο φιλικουτουνι το οποιο ηταν το πραγματικό θυμα .Γιατι βουλγαρους εχουμε πολλους ενω φιλικουτουνια όχι.

Υ.Γ. Για οσους δεν καταλαβαν, ψαξετε την αθωωτική αποφαση του Παφίτη αστυνομικού. 

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ναι ρε Χρυση Αυγή

Ολη η Ελλάδα και η Κυπρος ασχολουνται με το εγερθητη της Χρυσης Αυγής. Τοσα χρονια που οι πολιτικοι μας εκαναν ολους εγερθητοι για να καθισουν τα παιδιά τους, οι γκομενες τους, αδελφες, συντεκνοι και λοιποι δεν σας πειραξε . Ο βουλευτης που διορισε την γκομενα του παρουσιαστρια, ο βουλευτης που δεν αφησε υποτροφια ανεκμεταλλευτη για την κόρη του, οι προεδροι που εκαναν τα παιδια τους βουλευτες. Ολοι αυτοι σας εκανα εγερθητοι, αλλα στα κρυφα, γιατι στα φανερα μας χαιδευαν τα αυτια και μας ελεγαν χριστουγενιατικα παραμυθια με αξιοκρατια και αλλα υπερσουρεαλιστικά θεματα. Ολοι αυτοι μας ειχαν αντι στο εγερθητε στο "σκυψετε"
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Αναγνώστες