Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Ο Παγκύπριος Ιατρικός Συλλογος και οι επιστημονικές εταιρείες Οφθαλμολογίας και Ορθοπαιδικής με κοινή ανακοίνωση τους χαιρετίζουν την έναρξη της νεας Κυνηγετικής περιόδου. Οπως αναφέρεται, σε αυτή τη δυσκολη οικονομική περίοδο, η εξορμηση των κυνηγων αποτελεί μια οικονομική ένεση. Συγκεκριμένα αναφερεται ότι :

"Η εξορμηση χιλιάδων αγυμναστων, αχαπαρων, αξεστων,εγωιστών, ασυμμόρφοτων ως προς τους κανονισμούς και νόμους κυνηγών σιγουρα θα αυξησει θεαματικά τον φόρτο εργασίας μας και αναμένεται οτι οι αιθουσες αναμονείς των ιατρείων μας θα γεμίσουν θεαματικά. Οι οικολόγοι και φυσιολάτρες κυνηγοί παντα μας στήριζαν και αναμενεται οτι το ίδιο θα πράξουν και φέτος. Ολοι αυτοί οι συγχρονοι Μαγκάιβερ, όλο και καποιο δικό τους θα πυροβολήσουν, όλο και απο κάποιο γκρεμό θα κατρακυλησουν και όλο και κάποιος θα στρέψει το οπλο πανω του για να δει εαν δουλευει".

Η ανακοινωση τονιζει οτι ολη η ιατρική κοινότητα ειναι προετοιμασμενη και προτρεπει τους φυσιολάτρες κυνηγούς να τα δώσουν όλα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Ειναι γνωστό εξάλλου οτι οι κυνηγοι φροντιζουν τα δαση μας, αφηνουν διαφορες χαριτωμενες και πολυχρωμες συσκευασμενες φυσιγγίων στα δαση, ωστε να σπάσει το άχαρο και μονοτονο πράσινο. Οσο αφορα τις κατηγορίες του κ. Περδίκη οτι τα φλαμιγκο παθαίνουν δηλητηρίαση απο τα φυσίγγια, η ανακοίνωση τονίζει οτι τα φλαμίγκο εχουν διαταραγμενο σεξουαλικό προσανατολισμό, καθως είναι όλα ροζ, και απαξιούν να ασχοληθούν μαζί τους.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και για τους μικρούς μελλοντικούς κυνηγούς που συνοδευουν τους γονείς τους στην εξόρμηση. Συγκεριμένα "η σκέψη ότι εκατοντάδες ανήλικοι, θα λαβουν το βάπτισμα του πυρός, θα παρουν το οπλο του μπαμπα και θα μαθουν σκοποβολή πανω στην πανίδα του τόπου, ή ακομα και η μεταφορά του δικού τους όπλου αποτελεί αντίδοτο στην αποβλάκωση τους απο την τηλεόραση. Ετσι οι μικρόι μας φίλοι θα αποκτησουν μια άλλη εικόνα για τον Tweety και τον Βugs Βunny. Ειδικα για τον Bugs Bunny, θα καταλαβουν οτι δεν γινεται παντα να την βγάζει καθαρή και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση τους".

Στην ανακοίνωση τονίζεται και η μεγαλοψυχία των κυνηγών, αφου πολλές δακρυβρεχτες ιστορίες περιγράφουν την μεγαλοψυχη δολοφονία του κυνηγετικού σκύλλου απο τον ιδιοκτητη του, όταν ο σκύλος περάσει σε ηλικία που δεν μπορεί να κυνηγήσει. Ετσι, αντί την ατίμωση, ο ιδιοκτητης με βαριά καρδιά και σε μια υπέρταση πράξη υπέρβασης αλλά και θάρρους αποφασίζει να διαλέξει τον δυσκολο δρόμο και να σκοτώσει το σκυλο του, όσο ακόμα ειναι στο υπερτατο σημείο της δόξας και πριν κατρακυλήσει στην αφάνεια. "Αυτες οι ηρωικές πράξεις μπορουν να συγκριθουν μονο με το Σούλι και τον πατηρ Σαμουήλ στη Κρητη.
Μικρές ιστορίες θαρρους απο μικρους ηρωες της διπλανης πόρτας."



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ !!!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο αγαπημενος μου εισαγγελέας

Ο κυριος απο πάνω, ειναι ο Αντώνιο ντι Πιέτρο. Και πριν μου πείτε "στα αρ****α μου", θα ηθελα να σας αναφερω οτι ειναι ευρύτερα γνωστός ως ο Εισαγγελεας "Καθαρα Χερια".

Ο εν λόγω κυριος ειναι Εισαγγελέας στην Ιταλία. Στις αρχές του 90, η Ιταλία είχε γίνει ενα τεράστιο μπουρδέλο, με απευθείας αναθεσεις δημοσίων έργων(χμμ), διαφθορά κρατικών αξιωματούχων (κατι σας θυμίζει), η Μαφία αλώνιζε και κανείς δεν εκανε τίποτα.

Ο εν λόγω κύριος τα πηρε πολύ ασχημα και μαζί με μια ομαδα συνεργατων του αποφάσισε να καθαρίσει το τοπίο. Ο κυριος Ντι Πιέτρο τα ειχε τοσο μεγάλα (βλέπε πρωτη προταση- λεξη που ξεκιναει απο α με 7 γράμματα ) που καλεσε μεχρι τον Ρομανο Προντι καθως και τον Παμμεγιστο πιπινοκυνηγό και σαβουροπηδήκουλα κ.Μπερλουσκόνι. Και για οσους δεν αντιλαμβανονται τι σημαινει Μπερλουσκόνι, ειναι σαν να εχουμε μαζι τους κ. Σιακόλα, Παπαφιλίππου, Αρχιεπίσκοπο και Τσιουπη.

Σαν αποτέλεσμα, πολλοι φυλακίστηκαν, ο Μπερλουσκονι την γλύτωσε στο παρα μισό ενω πολλοι μαφιόζοι εφυγαν νυχτα απο την Ιταλία.



Αυτά στη Ιταλία.

Η Ιστορία στη Κυπρο θα γράψει για τον Εισαγγελεα Καθαρα Δοντια.


Ο απο πανω κυριος ειναι ενας αλλος Εισαγγελέας απο Ελλάδα. Είναι ο κυριος Γιωργος Σακελλαρόπουλος. Φάνταζομαι οτι οι περισσότεροι τωρα λετε "ο χαχας με τι μωρό κυκλοφορει". Που λέτε, τον εν λόγω κορίτσι ονομαζεται Τζενη, αλλα μονο τα τελευταία χρόνια. Πριν ονομαζόταν Βάγγος (ναι) και αφου έκοψε οτι περίσσευε ( βλέπε πρωτη προταση - λεξη με 7 γράμματα που ξεκινα απο α ) εγινε γυναίκα. Και ανοιξε μπουρδέλο. Οχι σαν το μπουρδέλο της Ιταλίας αλλα κανονικό. Και σαν να μην εφτανε αυτό, ο Εισαγγελέας ητανε παντρεμενος με ενα παιδί και έγκυο γυναίκα στο δεύτερο.

Με αυτά και μ'αυτά ακούστηκε η σχεση. Καποιος θα περιμενε οτι αυτός θα το αρνιότανε και θα την εκανε διακριτικά. Οχι όμως αυτός. Ειχε τα αρ****α (βλέπε πρωτη προταση- λεξη με 7 γραμματα) και βγηκε δημόσια στα καναλια, τα οποία διψουσαν τοτε για δράμα και αίμα, απολογηθηκε στη γυναίκα του και είπε οτι δεν τον παρασυρε κανενας και σαν ενηλικος είχε πλήρη επίγνωση αλλά και ευθύνη των πράξεων του .Θυμαμαι που εντεχνως οι δημοσιογραφοι, προσπαθουσαν με τις ερωτησεις τους να τον κατευθυνουν ώστε να ριξει το φταίξιμο στη Τζενη (ο πρωην Βαγγος) αλλα αυτός ητανε βράχος . Αυτός ο μεγιστοτεράστιος, μετα την δημοσιοποιηση της σχέσης του απολυθηκε. Εφυγε με το κεφάλο ψηλά και έδειξε οτι κατα το "o ρυπαίνων πληρώνει" και ο "γαμων πληρώνει".

Και ο αρχοντας Μανωλης Ρασούλης (για οσους δεν τον ξερουν ειναι αυτός που εγραψε το Ποτε Βουδας ποτε Κουδας, αχ ελλάδα σ'α γαπώ) του εγραψε ενα τραγουδι, το "Γεια σου Κυριε Εισαγγελέα, με την Τζενη την ωραία, στην δική σου αμαρτία ειμαστε όλοι απαρτία"

http://www.youtube.com/watch?v=9bbjk5GKp0o&p=7C2639081C56140A&playnext=1&index=36

Αυτά στην Ελλάδα.

Στην Κυπρο, η ιστορία θα γράψει για τον Εισαγγελεα Καθαρά Δόντια.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΔΩ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΔΩ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


ΩΡΑ 17:30 "Εδώ Αγιος Θεόδωρος! Εδώ Αγιος Θεόδωρος! Σας μιλά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων χειριστών ξώβεργων, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων. Κάτω η χούντα, κάτω ο Χριστόφιας και ο Κατσουνωτός, έξω οι Αμερικάνοι, κάτω ο φασισμός, η χούντα θα πέσει από το λαό…Λαέ, κατέβα στο πεζοδρόμιο, έλα να μας συμπαρασταθείς, τη λευτεριά σου για να δεις…»


ΩΡΑ 19:30 « ΜΜΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, είμαστε άοπλοι, είμαστε αδέλφια, μη μας χτυπήσετε, ελάτε μαζί μας» φωνάζουν οι αιθεοδωρίτες και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό την ανίερη πράξη του δικτάτορα.


"Ορεστη απ' την Χοιροκοιτία, Μαρία απ την Κοφίνου, γυρευω το γιοοοοο μου."

Μαρία απ΄την Σκαρίνου, Ορέστη απ το Ζυγι τη κορη μου ψαααααααααχνω

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Ο συνδεσμος υπεραγορων Κυπρου, οι Κυπριακές Ζυθοποιες Carlberg και ΚΕΟ καθως και οι Ελλληνικές ΦΙΞ και ΜΥΘΟΣ, ο Παγκύπριος Συνδεσμος Κτηνοτρόφων, ο Παγκύπριος Συνδεσμος Κρεοπωλων , ο Παγκύπριος Συνδεσμος Ιδιοκτητων Μουσικοχορευτικών Κέντρων, ο Συνδεσμος Εργοδοτων Καλλιτέχνιδων, ο Παγκυπριος Συνδεσμος Χορευτριων Στύλλου Πίστας, ο Παγκυπριος ΦιλοΡωσσικός Συνδεσμος, ο Παγκύπριος Συνδεσμος Φιλίας Κυπρου-Μολδαβίας, Ο ΦιλοΟυκρανικός Συνδεσμος, ο Παγκύπριος Συνδεσμος Μασσατζήδικων,οι αμπελοπαραγωγικές κοινότητες της Λεμεσού, η εταιρεία LOEL, οι εισαγωγείς του Johníe Walker, Famous Grouse , Ballantines και J&B, καθως και 13 παρασκευαστές Ζιβανιας εκφράζουν την πικρία, την αγανακτηση και τον αποτροπιασμο τους για την ματαίωση της άσκησης Νικηφόρος.

"Τοσος προγραμματισμός και πάει στράφι"ανεφερε εγκυρη πηγή στό blog.

" Τι θέλει η Κυβέρνηση δηλαδή, να αρκέψουμε να εκπορνευουμε τις χορευτριες μας?"δηλωσε στο blog γνωστός ιδιοκτητης καμπαρέ."Εχουμε και εμείς ενα τριημερο να δουλέψουμε και τωρα το ακυρώνουν?"

Ηδη αρκετοι κρεοπωλες βλεπουν τα εμπορευματατους να καταστρεφονται, καθως τονοι μπεικον, λουκανικα, χοιρινο και αρνι, μενουν στα αζητητητα. Στον ιδιο παρονομαστη και οι ιδιοκτητης νυκτερινων κεντρων, που βλεπουν τα δικά τους κρέατα, (τα διμετρα) να μενουν και αυτές στα αζήτητητα.

Η σκεψη μου μαζί σας αδέλφια...



Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Πατρίδα που καλέσατε δεν ανταποκρίνεται . Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα

Με αφορμή το προηγούμενο αρθρο για την Εμβληματική Τελετή για τα 50 χρόνια, θα ηθελα να δωσω μια αλλη πτυχη. Οχι για το τραγούδι του Χατζηγιαννη, το οποιο καλλιστα θα μπορουσε να "εντυνε " μουσικα καποιο κυπριωτικο σκετς του Κουκκίδη, ή ακομα καλυτερα θα μπορουσε να ητανε το μουσικό θεμα διαφημισης του χυμου PIP των 80s, με target group αποβλακωμενους 45αρηδες και πρωταγωνιστή τον Τέρυ Χρυσό.



Επισης δεν θα ασχοληθώ ούτε με τους υψηλούς καλεσμενους που ήρθαν. Σορρυ, αλλά εαν παεις σε γαμο στο Τρικκης Παλας το Σαββατοκυρίακο, θα δείς περισσότερους βουλευτές και Υπουργούς.



Θα ασχοληθώ με την σημαία μας. Ναι, αυτή που κρεμάσαν αναποδα.


Αφού τελείωσε η τελετή , τι φανταζεστε οτι εκαναν τις σημαίες που είχαν αναρτησει εξω απο το γηπεδο Τασσος Παπαδόπουλος ?


Παρακαλω επιλέξτε απαντηση απο τις παρακάτω:





  1. Τις παρεδωσαν στον Κουλία και στην Αντιγόνη για να χρησιμοποιηθούν ως λαβαρα για τον αγώνα?(Ενας ειναι ο αγώνας- να ριξουμε τους Τουρκους στην θάλασσα)


  2. Τις εδωσαν στην Θυρα 9 για να τις παρουν στο ντερπυ με τον ΑΠΟΕΛ και να τους "πικκάρουν"?



  3. Τις έδωσαν στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να τις καψουν στο ντερπυ με την Ομονοια για να τους "πικκαρουν" τούτοι πρώτα?


  4. Τις εδωσαν στο Κιτα για να τις βάλει wallpaper οταν με το καλό ξαναπάει διακοπες στο Απολλώνειο?

  5. Τις εδωσαν σε φιλους κομμουνιστες για να την βαλουν πανω στο τοιχο του υπνοδωματίου μεταξύ της αφίσας του Καίφα και της Σημαίας της Κουβας?



  6. Τις φύλαξαν σαν κειμήλιο, ώστε καποτε να μπορουν να πουν στα εγγόνια τους ότι όντως κάποτε υπήρχε Κυπριακή Δημοκρατία?

7. Τις εδωσαν στις λαικές οργανώσεις της περιοχής ?


8.Τις έδωσαν της Φιλιππινέζας τους, για να την στείλει στην πατρίδα της σαν δώρο και έτσι να "βκάλουμε την υποχρέωση. Η μαννή ουτε που θα πάρει χαμπάρι"?


9. Δεν ξερω/Δεν απαντω/Δεν μπορώ να φανταστώ






Οσοι απαντησατε το 9 συγχαρητήρια. Κανενας δεν θα μπορούσε να φανταστεί οτι μετα το πέρας της τελετής, τα αστροπελέκια εβγαλαν τους ιστούς απο τις βάσεις τους και απλώς πεταξαν τις σημαίες στο χώμα.ΟΛΕΣ.









Παραφράζοντας το γνωμικό "εννα μας πιάσουν ουλλους οι Τζούρκοι" μαλλον πρεπει να λέμε ότι "ουτε οι Τζούρκοι εθα θελουν να μας πιασουν"



Υ.Γ. Τα κτηνά, απλώς εβγαλαν τις σημαίες και τις πεταξαν κατω.

Υ.Γ. 1 Κατα πασα πιθανοτητα, ο υπαλληλος που το εκανε καθως και αυτός που τον επεβλεψε, στο τελος του χρονου θα αξιολογηθούν ως εξαίρετοι

Υ.Γ. 2 Επισυναπτω μια καθαρη φωτογραφία για να γραψετε τα δικά σας σχόλια






Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ιστιοπλοία στο Αιγαιο/Λημνος η σταχτοπούτα του Αιγαιου

Αφηνω πισω την εμβληματική τελετή για τα 50χρόνα και θα προσπαθήσω να ανασύρω ξανα στην επιφανεια τις εικονες απο Ελλάδα. Οχι αυτή που ξερουν οι πιο πολλοι, και περικλείεται απο την Σταδιου, Ερμου και Σκουφα στο Κολωνάκι, αλλα απο την άλλη, την δική μου Ελλάδα










Αφου περασαμε 2 μερες σε ενα απο τα πλέον μυστηριακα νησια του Αιγαιου, οπου μια αποκρυ
φη και σχεδον αποκοσμη αυρα το περικλειει, η ρότα μας έδειξε Λημνο.







Οταν ακουω Λημνο 2 με 3 πραγματα μου ερχονται στο νου :




  1. Στρατός. Ειναι ενα νησι το οποίο ουσιαστικά συντηρείται απο στρατιωτικούς. Στην ενδοχώρα υπάρχουν αρκετοί οικισμοί στρατιωτικών, τα οποία είναι copy paste,χωρις καμια δυνατοτητα εικαστικής παρεμβασης απο τους ενοικους. Οπως ειναι περιπου ειναι το age of emprires, οπου κτιζεις σπιτια για το στρατό σου, καπως ετσι ειναι και οι οικισμοί στη Λημνο





  2. Εγκατάλειψη. Την προηγούμενη φορά που είχαμε παει, μου εκανε φοβερη εντυπωση ο αριθμός των εγκαταλελειμένων χωριών. Σε ενα χωριο μαλιστα, υπάρχει στην είσοδο τυο χωριου το αγαλμα της Μαρούλας, θρυλική φιγούτα που εδιωξε τους Τουρκους απο το νησί. Οι απόγονοι ομως δεν φανηκαν τοσο αποτελεσματικοί εναντι στην αστυφιλία





  3. ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ. Και όμως, αυτη η τον-παίρνω-λιγο-αλλα-δεν-ειμαι-πο****α, εβγαλε τη Λημνο απο την αφανεια. Η τζουλια που λετε, λιμπιστηκε ενα παλικαρι που ηπηρετούσε φαντάρος. Ο τυπος ειναι ο γιος του Οργανωτικού Γραμματέα της Νεας Δημοκρατίας, σαν να λεμε Κατσουρίδης. Και οπως καθε γόνος πολιτικού, υπηρετούσε στις δυσβατες ραχούλες του Πολεμικού Μουσειου, το οποιο βρισκεται κοντα στην μπαρουτοκαπνισμενη Λεωφόρο Συγγρού, οπου έχει γραφτεί το συγχρονο έπος της Ελλάδας στα club Romeo, Καραμελλα, Βio Bio κ.λ.π. με ανελετητες λουλουδομαχίες. Αφου ο τυπος την μαρκαλεψε λιγακι, της εκανε και ξεναγηση στο πολεμικό μουσείο, η ωρα 5 το πρωι. Οι φωτογραφιες διερρευσαν, ο τυπος εγινε ρομπα και πηρε δυσμενη μεταθεση για Λημνο. Ελα ομως που οι Λημναιοι μολις ακουσαν οτι ο τοπος τους θεωρειται δυσμενης μεταθεση κηρυξαν πολεμο και προσπαθησαν να αντιστρέψουν αυτό το χαρακτηρισμό.






Η Λημνος είναι το νησί του Ήφαιστου. Ο Ηφαιστος ητανε ο Κουασιμόδος απο τους Ολυμπιους Θεους .Δεν τσιλιμπούρδιζε σαν το Δια, οπου δεν αφηνε ουτε γάτα, δεν ειχε την εξυπνάδα της Αθηνάς, το ταλεντο του Απόλλωνα, ή την πονηριά της Ηρα. Ως εκτούτου, καποιος αναμενει οτι και το νησί του Ηφαιστου, δεν θα είναι και ιδιαίτερα όμορφο. Και όμως!







Η εκκίνηση δοθηκε τη Τριτη το πρωί. Αποχαιρετωντας τη Σαμοθράκη, κινησαμε για Λημνο. Ο ανεμος 5 με 6 μποφόρ, δευτεροπρυμα, μας επετρεψε να βγάλουμε το μπαλόνι και μια γρήγορη ιστιοδρομία ξεκίνησε.







Λιγο μετα το μεσημέρι, αρχισε να φαίνεται η Λημνος. Αγονο νησί, πετρωδες και έρημο στη Βορειοδυτική του πλευρά. Που και που εβλεπες μια μικρή εκκλησία να διακοπτει αυτη την αρμονία της πέτρας.



Καβατζαροντας τον Βορειοδυτικό καβο, επεσε και η ενταση του ανεμου και τρια σκάφη σε αποσταση λιγων μετρων είχαμε την ίδια πορεία μεχρι τον τερματισμό. Αρκετά αγχωτικό αλλά και συναρπαστικό










Κατα τις 6 μπηκαμε στο λιμανι. Το λιμανι βρισκεται στη σκια του κάστρου, ενα απο τα πλεον εντυπωσιακά στην Ελλάδα. Ενα γεμάτο φεγγάρι μας υποδέχτηκε και η μερα τελειωσε με ενα δειπνο στο τουρκικο γυαλό.



Την επομενη μερα πηγαμε στο Ρωμεικο γυαλό, ο οποιος ειναι ο τοπος οπου εμεναν οι πλουσιοι εμποροι του νησιου. Διωροφα αρχοντικα, πανω στη θάλασσα, ενω η παραλία μολις 500 μετρα μακριά.





Αυτό που μου προκάλεσε εντυπωση είναι οτι ο αρχαιοτερος οικισμός της Ευρωπης βρίσκεται στη Λημνο και ονομαζεται Καβείρια. Εκει εφαγα ηττα, γιατί τοσα χρόνια μας ζαλιζαν τα αυτια με την Χοιροκοιτία. Φυσικά μετα σκεφτηκα οτι επισης μας ελεγαν οτι οι προσφυγες θα πανε στα σπίτια τους, οποτε και σταματησα την περισυλλογή. Αργότερα, έπνιξα την εθνική μου περηφάνεια με μια μπουκάλα ουζο, η οποία συνοδευόταν με τα απαραίτητα κομφόρ.




Υπεροχος κόσμος, πανεμορφο νησί με αρχοντικά χωριά οπως ο Κοντιας και ο Θανος, υπέροχη πρωτευουσα, ωραίο φαγητό, απιστευτες παραλίες και τιμές χώμα. Εαν καποιοι διερωτούνται που εχει παει ο τουρισμός, να αναφερω οτι σε μια παραλία, εφαμιλλη του Πρωταρα, ομπρέλα και κρεβατακι είναι τζάμπα, με την αγορα καφέ, ο οποίος είναι 3 ευρώ. Επισης, στο πιο κυριλέ καφε, κατω απο το καστρο με την θαλασσα στα ποδια σου, ενα φρεντο καπουτσίνο 3.5 ευρώ. Και το σημαντικότερο, να μιλάς τη γλώσσα σου. Να καθεσαι και να σου λενε "καλώς τα παιδιά"και όχι "welcome".Να ρωτάς "τι έχουμε" και να σου απαντά"αδελφέ, έχω καλό γαύρο, κρασακι χύμα, να σου φέρω να δοκιμάσεις λίγο?"και όχι " i call boss".Να του λές "ξεχασες να μας φερεις τη μπριζόλα" και να σου λένε " τα ποτά κερασμένα "και όχι "i do not know".Και για οσους διερωτουνται οι μισοι απο τους διαλόγους εγιναν στη Λημνο ενω οι αλλοι γινονται και θα γίνονται στην Κύπρο.






Love Cyprus?Τελικά δεν νομίζω.
















Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ



  • Εμβληματική Τελετή για τα 50 χρονια Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΑΞΙΑ 725,000.



  • Κοστούμι Προέδρου για την Τελετή των 50 χρόνων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΑΞΙΑ 350 Ευρω



  • Εξοδα Καθόδου Ξενων Ηγετων για την Τελετη των 50 χρόνων της Κυπριακής Δημοκρατίας .
ΑΞΙΑ 105,000 Ευρω


  • Υπερωριες Αστυνομικού/Παρκαδόρου .

ΑΞΙΑ 2,300 Ευρώ


  • ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ.

ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!!!


Για όλα τα άλλα, υπαρχουμε εμείς οι μ*****ς( Ο κυριαρχος λαός εννοώ ) που πληρώνουμε

Y.Γ Η φωτογραφία ληφθηκε εξω απο το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την μερα των εκδηλώσεων για τα 50 χρονια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναγνώστες