Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Φιλική Συμβουλή

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ"
Γαλλική παροιμία

Η ανωθεν παροιμία τυγχάνει εφαρμογής σε περιπτώσεις όπου απλά δεν σε σηκώνει να μιλήσεις, αρα η ασφαλεστερη επιλογή είναι η μούγγα.

Παρακολουθουσα τις ειδησεις και ακουγα τον κ.Γεωργίου να εξηγεί το τι συνεβηκε.

  1. Το να βλεπεις την παρανομία και να την υποθάλπτεις αποτελεί εξίσου παρανομία
  2. Το ρουσφέτι, ακόμα και αν το ονομασεις αποκατασταση δικαιοσύνης, εννομο δικαίωμα, κοινωνικη εξυπηρέτηση, σαν πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα.
  3. Η εξίσωση του ρουσφετιού με το πραξικόπημα, εκτός του οτι παρεπεμπε σε σχιζοφρενική προσεγγιση του θεματος ακριβως επιδεικνυε και το μεγεθος του ατοπηματος του κ.Γεωργιου. κΓεωργιου μου, ακριβως επειδη καποιοι πεθαναν για Δημοκρατία και Ελευθερία το 74, το οποίο επικαλείσαι, δεν επρεπε με κανενα τρόπο να επιτρεπεις ή να διευκολυνεις καποιους να τσαμπουκευουν κατα την θητεία τους. Αυτό αποτελεί Υβριν για εκεινους που καποιον Ιουλιο πεθαιναν σε καποιο ξεροχωραφο για να μπορείς εσυ να περνας αυτόν τον Ιουλιο στο προεδρικό, με το αιρκοντίσιον σου και τις λοιπες ανέσεις.
  4. Μια αφελης ερωτηση:Ποιος θα δεχοταν να χασει μια τετοια θεση (λογω αμοιβης, γοητρου κ.λ.π.) εξαιτίας μιας λειτουργού?Εγω προσωπικά θα κινούσα γη και ουρανό να τιμωρηθεί ο πραγματικός ενοχος και εαν ημουνα και ο Διευθυντης του Προεδρικού, οι πιθανότητες είναι οτι θα τα καταφερνα.
  5. Η θεση ότι τα ιδια εκαναν και οι αλλοι πιστευω οτι δεν χρηζει σχολιασμού καθως αποτελεί υπερτατη εκφραση παλαιολιθικής νοοτροπίας και Σολομωντειας Λογικής.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

HEAVEN CAN WAIT ...

Μηπως αυτοί που αποφασισαν για τον ναό είχαν περισσότερο νου απο το οχταπόδι?Ή εστω ειχαν επιστημονικά εμπεριστατωμένη άποψη?
Τουλαχιστον το οκταποδι τρώγεται, οι δικοί μας με τίποτα!!!

Αναγνώστες